ANDA

Tehnician nutriționist Shape Xpress

Calmă, zâmbitoare și mereu în temă când vine vorba de diete, rețete, pofte și tentații, Anda este iniţiatoarea conceptului Fit Eating, un program ce are la bază planurile alimentare personalizate. Bazându-se pe cunoștințele dobândite în urma cursurile oferite de Stanford în domeniile “Child nutrition” şi “Introduction to food & health” ea iți va realizeza planul alimentar perfect, personalizat după preferințele tale culinare și adaptat rutinei tale zilnice.

Tot ea iți va furniza cele mai delicioase meniuri, detaliate pe zile, mese și gustări și te va învăța ce înseamnă mesele sănătoase în familie. Iți va demonstra că o alimentație sănătoasă sau un plan alimentar personalizat nu presupun liste de alimente permise și nepermise, meniuri trase la xerox, renunțarea la mesele luate în oraș, la petreceri sau zile de naștere, la deserturile, vin și tot ce presupune bucuria meselor în familie sau alături cu cei dragi.

În concluzie, dacă vrei să înveți să mănânci sănătos, echilibrat, dar să nu renunți la ceea ce iți place, dacă vrei să slăbești fără să te frustrezi, fără clasicele piept de pui și brânză de vaci, dacă vrei să integrezi alimentația sănătoasă în rutina ta fară să iți schimbi complet alimentația, atunci planurile alimentare personalizate ale Andei sunt pentru tine.

Distribuie