Iulia

Instructor Shape Xpress

Încrezătoare că buna dispoziție e molipsitoare, Iulia a început să practice aerobic și fitness începând cu anul 2007. Anii care au urmat i-au adus titlul de instructoare de fitness și culturism, acordată de către Federația Româna de Culturism și Fitness, dar și calificarea ca Master Trainer și Membru Onorific în cadrul AIPNSF (Asociația Internațională de Psihologie, Nutritie, Sport și Fitness).

Participarea la diferite training-uri și workshop-uri de specialitate, cursuri de perfecționare cu antrenori recunoscuți la nivel mondial, convenții naționale, cât și internaționale, au contribuit la perfecționarea ei în domeniul fitness-aerobic și culturism, transformând-o totodată în specialist în educație.

Din dorința de a pune în evidență importanța sportului, a fost și realizatoarea emisiunilor proprii cu tematică sportivă, cum ar fi emisiunea “La Sală” (Kanal D) , GlamFit difuzată în cadrul Regio TV, “Gimnastică de dimineață” (Look TV), rubrica sportivă din cadrul Fresh Matinal Antena 1 Cluj, cât și prin implicarea activă la jobul actual de la Radio Impuls.

În prezent predă clase de Aerobic, Functional Training Pilates, Tae-bo, Step, Fit-Ball, Yoga, Circuit training, Step și multe altele. Iulia e pregătită să îți îndrume către o viață mai sănătoasă și mai activă.

Ne vedem la sală!

Distribuie