Krisztina

Instructor Shape Xpress

Krisztina și-a descoperit pasiunea pentru clasele de grup încă din liceu, iar la scurt timp din clientă a devenit instructoare. A absolvit cursurile Masterclass Internațional Association în 2012, unde a devenit Top Instructor în Aerobic și Dance Step. În 2018 a obținut diploma de Instructor de Fitness din cadrul ABC Fitness School. A cochetat o perioadă și cu bodybuilding-ul, iar în 2015 a devenit vicecampioană la Campionatul Național de Culturism și Fitness.

Cu peste 12 ani de experiență în domeniu, Krisztina predă o varietate de clase: de la cele lente și precise cum este pilates, la cele active și pline de coregrafii precum clasele de step. Unele programe au fost concepute chiar de ea și, cu siguranță, fiecare persoană își poate găsi ceva pe plac. Oasele și articulațiile voastre se pot simți în siguranță în mâinile ei, deoarece e și absolventă a facultății de medicină, iar în momentul de față profesează ca medic ortoped.

Pentru Krisztina e foarte importantă legătura cu persoanele care participă la orele ei, așa că de multe ori clasa nu se termină în sală, ci discuţiile şi coregrafiile continuă şi în vestiar. De fiecare dată când cineva pleacă de la clasele ei cu zâmbetul pe buze, ea știe că a meritat fiecare picătură de transpirație!

Distribuie