PROGRAMĂRI LA : +40 751 021 204

TIPURI DE MASAJ SHAPE XPRESS

Anticelulitic

80
LEI/ŞED

Durata
45 min

Abonament
750 lei/10 Șed

Masajul anticelulitic este una dintre cele mai eficiente metode de a trata celulita. Masajul constă în manevre cu efect în profunime: fricţiune, frământat şi tratează toate straturile de piele afectate. Acţiunea directă asupra straturilor superficiale ale corpului stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate şi activează circulaţia sângelui.

Terapeutic

80
LEI/ŞED

Durata
45 min

Abonament
750 lei/10 Șed

Masajul terapeutic acţionează asupra punctelor energetice aflate în talpa piciorului şi în zonele cu probleme. Spre deosebire de alte tipuri de masaj, acesta se efectuează fără a utiliza uleiuri sau alte unguente. Masajul terapeutic mai este folosit şi în cazul durerilor de spate. În acest caz, se masează coloana, mijlocul, omoplaţii, umerii şi gâtul pentru a trata durerile musculare sau pentru ameliorarea durerilor de coloană.

Deep Tissue

115
LEI/ŞED

Durata
60 min

Abonament
1050 lei/10 Șed

Masajul profund al țesuturilor sau “deep tissue” este o tehnică specială, aplicată straturilor inferioare ale țesuturilor. Aplicat împreună cu aromaterapia, de-a lungul şi contra fibrelor musculare, fasciilor şi tendoanelor, masajul deep tissue permite relaxarea zonelor adânci, unde se concentrează tensiunea și durerea, ajutând astfel corpul să se recupereze.

Relaxare

75
LEI/ŞED

Durata
50 min

Abonament
700 lei/10 Șed

Masajul pentru relaxare reuşeşte să detensioneze întregul corp şi să dea vigoare şi forţă organismului. Ajută într-o mare măsură la eliminarea stresului şi a oboserlii, având pe deasupra şi un efect terapeutic, acela de a stimula circulaţia sangvină şi de a ajuta la eliminarea toxinelor. Masajul de relaxare înlătura în primul rând oboseala prin relaxarea sistemului nervos şi a sistemului endocrin, elimininand o serie de hormoni care induc starea de bine.

Reflexoterapie

65
LEI/ŞED

Durata
40 min

Abonament
600 lei/10 Șed

Reflexoterapia faciliteazã circulaţia sanguină şi transportul toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere. Masarea zonelor reflexogene pe parcursul a mai multor şedinţe, implică fisurarea cristalelor de toxine, a depunerilor pe care circulaţia sanguină le va trimite spre organele de eliminare, îmbunătăţind starea de sănătate.

Masaj pentru gravide

80
LEI/ŞED

Durata
45 min

Abonament
750 lei/10 Șed

Masajul ajută viitoarele mame să elimine rezidurile din organism prin intermediul sistemului circulator şi limfatic şi combate oboseala, ajuntand-o pe gravidă să se simtă plină de energie. Îmbunătăţind circulaţia, masajul uşurează presiunea asupra inimii menţinând astfel tensiunea la valori normale. Masajul ajută la eliminarea depresiei sau anxietăţii cauzate de schimbările hormonale pe care le resimte femeia însărcinată.

PACHETE MASAJ SHAPE XPRESS

Anticelulitic și Terapeutic

115
LEI/ŞED

Durata
70 min

Abonament
1050 lei/10 Șed

Masaj şi gimnastică prenatală MAXI

900
Abonament

10 ŞEDINŢE MASAJ
8 ŞEDINŢE GIMNASTICĂ PRENATALĂ

Masaj şi gimnastică prenatală MINI

500
Abonament

5 ŞEDINŢE MASAJ
4 ŞEDINŢE GIMNASTICĂ PRENATALĂ

Distribuie