Antrenor Personal

DE UNDE SĂ ÎNCEPI ŞI CUM

Răspunsul este foarte simplu: de unde eşti acum, gândindu-te la unde vrei să ajungi!

Eu am început să fac mişcare pentru că nu ştiam să mă rostogolesc, asta fiind acum aproape 30 de ani.

De atunci am învăţat nu doar să mă rostogolesc, ci să dansez, să alerg, să sar, să respir, să încordez fiecare muşchi în parte, să îmi ascult corpul şi să îi dau exact ce are nevoie pentru a fi sănătos şi armonios.

Dar, de departe, cel mai important lucru pe care l-am învăţat este acela că fiecare etapă a vieţii vine cu energia ei, că fiecare persoană are ritmul ei, că fiecare organism are plusurile şi minusurile lui, că echilibru înseamnă balanţa între sănătate şi armonie.

Constructor şi investitor

De peste 15 ani construiesc muşchi, definesc forme, modelez trupuri, minţi şi suflete. Ştii de ce? Pentru că a face sport înseamnă mult mai mult decât a face mişcare. A face sport înseamnă frumuseţe interioară şi exterioară, a sări mai uşor peste tot ce e greu în viaţă, a respira profund şi a te bucura de tot ce e frumos, a strânge în jurul tău o energie pozitiva cu care poţi muta munţi!

Şi tot de 15 ani investesc! Investesc timp şi energie în pregătirea mea continuă şi în oamenii cu care lucrez, pentru că îmi doresc să îi ajut să descopere mişcarea şi să se bucure o mai bună calitate a vieţii.

CE IMI DORESC PENTRU TINE

Să devii dependentă de reuşitele tale şi de bucuria pe care ţi-o aduce mişcarea! Îmi doresc să te învăţ ce înseamnă să te antrenezi în siguranţă, ascultând semnalele propriului corp, ce înseamna să te antrenezi conştient fiind atentă la fiecare mişcare şi să te ajut să ajungi în cea mai bună formă a ta. Pe scurt, să devii mai puternică, mai energică, mai tonifiată şi mai încrezătoare!

Cum reuşim asta?

Simplu: împreună! Cel mai important, vom reuşi cu blândeţe şi perseverenţă. Lucrurile bune necesită timp şi mici sacrificii, dar fiecare pas mic ne duce tot mai aproape de ceea ce ne dorim.

Eu imi voi folosi cunoştinţele, experienţa şi creativitatea pentru a-ţi gândi antrenamente diversificate şi personalizate, tu vei aduce echipamentul, încălţămintea şi prosopul. Dăm drumul la muzică, începem numărătoarea şi ne punem pe treabă.
Vrei să afli mai multe despre antrenamente şi dacă ne potrivim?

Scrie-mi şi hai să ne cunoaştem mai bine.

Distribuie