ShoeBox este o acţiune umanitară care înveseleşte Crăciunul copiilor orfani de şapte ani încoace şi în care ne putem implica şi noi fără prea mari eforturi!

În primul rând avem nevoie de o cutie de pantofi goală (corpul şi capacul), hârtie de împachetat cu motive de iarnă, foarfecă şi puţin timp. Învelim cutia şi capacul în hârtie (separat), punem în ea lucrurile pe care dorim să le dăruim şi o ducem la sediul Shape Xpress sau la unul dintre punctele de colectare ShoeBox până în 13 Decembrie. Cutia poate conţine dulciuri neperisabile, rechizite, hăinuţe, jucării, pantofi, produse de igienă personală (perie şi pastă de dinţi, săpun, şampon, gel de duş, absorbante) sau orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucură copiii voştri sau de care v-aţi fi bucurat voi dacă eraţi în locul lor.

Foarte important este ca lucrurile dăruite să fie în stare bună şi pregătite pentru o anumită grupă de vârstă (2-18 ani) şi gen (fete, băieţi) pentru a putea fi folosite în momentul primirii lor.

Nu puneţi în cutii lucruri pe care nu v-ar place nici vouă să le primiţi şi nu lipiţi capacele cutiilor deoarece acestea vor fi lipite în centrele de colectare, în momentul donării, după ce vor fi etichetate cu vârsta şi sexul copilului pentru care aţi pregătit cadoul/cadourile.

Vedeţi, nu e greu deloc, ba, dimpotrivă, e chiar benefic pentru corp şi suflet! Facem mişcare şi ardem câteva calorii cumpărând, căutând, organizând, împachetând şi ducând cadoul la centrul de colectare, ne transformăm în Moş Crăciun pentru o zi, ne punem o pilă bună adevăratului moş 😉 şi încheiem anul ajutând!

Şi pentru a vă demonstra cât e de simplu să faci o bucurie, vă aşteptăm sâmbătă, 7 decembrie, ora 10:00 la sediul nostru pentru a crea decoraţiuni pentru Crăciun. Vă punem la dispoziţie toate materialele cu care să lucraţi şi va ajutăm cu idei şi inspiraţie.

Pentru asta, ne-am dori ca fiecare dintre voi să aducă, într-o cutie de pantofi, lucruşoare ce pot fi donate unor copii nevoiaşi prin campania ShoeBox!

Vă aşteptăm să creăm şi să dăruim bucurii!

1465777_708294405861936_59419374_o

Distribuie