Primul challenge din anul 2021 începe cu repetări după dictare. FIT DE 10×10 este noua serie de antrenamente marca SXP Home Gym prin care vă punem la încercare fiecare muşchiuleţ cu scopul de a obţine o siluetă conturată și armonioasă. Vom face 100 de repetări fără pauză!
Seria cuprinde un total de 40 de antrenamente scurte, medii ca intensitate, împărțite de-a lungul a 8 săptămâni, astfel:

  • două antrenamente pentru partea inferioară a corpului
  • două antrenamente pentru partea superioară
  • iar la final un mix al celor 4.

Un antrenament va conține 5 exerciții diferite a câte 20 de repetări fiecare, iar provocarea constă în efectuarea tuturor celor 100 de repetări fără pauză. În cel de al 5-lea antrenament vom mixa pentru voi cele 20 de exerciții ale săptămânii în curs, obținând astfel un antrenament complex.
Dacă vreţi să plusaţi intensitatea, puteţi adăuga greutăţi la glenze sau să folosiţi discurile de alunecare sau benzile elastice.
La final, vom fi de 100 de ori mai fit! Urmăriţi şi participaţi la noul challenge doar pe SXP HOME GYM.

Fit de 10X10 începe pe 8 februarie!

Abonamentul de acces este 80 lei, valabil 30 de zile de la data întrării în grup iar pentru a-l achita te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

1️⃣ Achită abonamentul prin virament bancar în contul: RO67BTRLRONCRT00W7121502, Titular S.C. Shapexpert Sport Center S. R. L.

2️⃣ Pune-ne la dispoziţie dovada plăţii pentru a primi acces în grupul privat SXP home gym.

3️⃣ Pregătește salteaua, sticla cu apă și echipamentul, încearcă-te cu energie și hai la mișcare!

Zi senină, Simo & Echipa SXP.

Distribuie