Hello, active ladies!

Sunt super încântată să vă invit la o aventură – o drumeție de grup la superba Cascadă Șipote, din masivul Bedeleu! Este ocazia perfectă să petrecem timp împreună înafara sălii, să ne bucurăm de natură și să descoperim împrejurimile într-o companie mișto!

Detalii drumeție:

Data: 08.06.2024
Destinație: Cascada Șipote, masivul Bedeleu
Punct de plecare: Sala Shape Xpress
Mijloc de transport: mașini personale
Distanță: aproximativ 7 km
Diferență de nivel: maxim 350m
Durată estimată: 4 ore (poate varia în funcție de numărul de ritmul participantelor)
Ghid: Bogdan Huszar

Echipament recomandat: bocanci de munte sau adidași cu talpă aderentă și groasă, pantaloni lejeri, tricou, bluză cu mânecă lungă, bandană/șapcă protecție soare, factor de protecție solară, pelerină.

Într-un rucsac mic, vă sugerăm să aveți un sandwich sau o gustare, batoane proteice, fructe, mix de semințe, apă (minim 1 litru). Bețele de trekking sunt opționale.

Program:

Plecare și întoarcere: aproximativ 1,5 ore cu mașina atât la dus, cât și la întors.

Înscriere:

Avem doar 20 de locuri disponibile, așa că grăbiți-vă să vă înscrieți! Înscrierile se fac pe mail-ul simo@sxp.ro până luni, 3 iunie.

Aceasta este o super ocazie de a explora natura într-un grup de femei minunate, de a lega noi prietenii și de a descoperi împrejurimile într-un mod activ și plăcut!
Cele care se înscriu vor fi contactate ulterior și vor primi mai multe detalii legate de organizare (transport, echipament, mâncare și așa mai departe).

Vă așteptăm cu mare drag să ne bucurăm împreună de o zi activă în natură!

Cu drag,
Simo

Distribuie