Stiletto Workout

Vrei un look de vedetă fără prea mult efort? Noi am găsit soluţia: antrenamentul pe tocuri! Distractiv şi solicitant în acelaşi timp, Stiletto Workout este o combinaţie reuşită de paşi de dans, mişcări de aerobic şi tocuri, cu beneficii directe asupra sistemului circulator, în special asupra inimii, menit să readucă senzualitatea în viaţă fiecăreia dintre noi.

Pentru că este un antrenament cardio, care îmbină mişcările de dans cu aerobicul, avantajele sunt multiple. Muşchii implicaţi în procesul de respiraţie vor fi întăriţi, facilitând astfel fluxul aerului în plămâni. Muşchiul cardiac va fi întărit şi lărgit, astfel inima ta va pompa mai mult sânge şi va reduce bătăile neregulate iar circulaţia sângelui se va îmbunătăţi. De asemenea sănătatea mintală va avea de câştigat, pentru că stresul va fi redus, iar riscul apariţiei unei depresii va fi mult diminuat.

În timpul antrenamentului pe tocuri, călcâiele sunt puţin ridicate, centrul de greutate se modifică, iar muşchii lucrează mai intens. Toate acestea fac ca picioarele să fie mai tonifiate, fundul mai bombat şi coapsele mai suple. Mai mult, tocurile de 5cm poziţionează corpul feminin în postura ideală pentru stimularea muşchilor pelvieni, lucru benefic, se pare, pentru o viaţă sexuală mai activă şi mai sănătoasă şi o naştere mai uşoară.

Un studiu desfăşurat sub conducerea doctorului Maria Cerruto, specialist în urologie, demonstrează faptul că pantofii cu tocuri de 5 cm oferă o postură la fel de sănătoasă că şi pantofii fără toc, spre deosebire de pantofii cu tocuri mai înalte care într-adevăr au un impact negativ asupra sănătăţii femeilor. Ba mai mult, echipa de medici recomandă cu tărie portul regulat al pantofilor cu toc de 5 cm declarând că, pe lângă beneficiile pentru muşchii pelvieni, femeile vor experimenta mai puţine dureri de spate, de şolduri sau de gât, că se vor simţi mai atrăgătoare şi că vor fi protejate de afecţiuni precum osteoartrita sau boli ale sistemului osos cauzate de portul tocurilor înalte.

Aşa că dacă vrei să dansezi, să te antrenezi şi să fii senzuală pe tocuri nu îţi rămâne decât să încerci Stiletto Workout!

Distribuie