ToningBall

Ganterele sunt mult prea tradiţionale pentru tine? Cauţi un accesoriu modern care să te ajute să îţi atingi obiectivele? Încearcă antrenamentul ToningBall şi nu vei regreta.

Realizate din vinil moale, mingiutele colorate cu o greutate de 2 kilograme înlocuiesc cu succes ganterele, adăugând mai multă rezistenţă oricărui antrenament şi contribuind astfel la îmbunătăţirea echilibrului, coordonării şi flexibilităţii. Odată incluse în cadrul antrenamentelor de aerobic, yoga sau pilates ajută la tonifierea tuturor grupelor muscular aducând un plus de diversitate datorită numărului mare de exerciţii pe care le poţi face cu mingea.
Abdomenele, fandările, genuflexiunile, săriturile toate vor deveni o provocare executate cu ajutorul acestui inedit accesoriu.

Participarea la un antrenament ToningBall este un bun mijloc de socializare deoarece sunt o mulţime de exerciţii care se pot executa în doi sau chiar în grup. Ai posibilitatea de a arunca mingea, de a o rostogoli sau de a o pasă de la unul la celălalt implicând astfel atât musculatura braţelor cât şi pe cea abdominală.
În plus, dacă doreşti să îţi îmbunătăţeşti performanţele într-un anumit sport acest antrenament îţi este de mare ajutor. Exerciţiile executate în doi ajută la îmbunătăţirea coordonării mâna-ochi, aruncarea mîngîi măreşte forţă, ajutându-te în sporturi precum golful , tenisul, fotbalul sau înotul.

În timpul unui antrenament ToningBall te vei antrena, te vei binedispune şi te vei încărca cu energie aducându-ţi aminte de copilărie şi de jocurile ei. Spor la treabă!

Distribuie