Fiecare dintre noi are un ţel în ceea ce priveşte sănătatea corpului nostru, dar pentru a ajunge la el, trebuie să depăşim o serie de bariere.

Una dintre aceste bariere este reticenţa noastră în a încerca un atrenament nou, care să ne scoată din zona de confort şi să ne testeze limitele.

Întotdeauna credem că următorul pas e mai greu ca cel pe care l-am făcut ultima oară. Nimic mai fals!🙂

După primul pas, restul vin mai uşor, mai firesc şi mai natural, trebuie doar să conştientizăm asta şi să ne vizualizăm ţelul!

Vă invit să vă depăşiţi bariera minţii şi să vă lăsaţi corpul liber atunci când încercaţi un antrenamet despre care aţi citit sau aţi auzit că e ”greu”. Veţi fi surprinse să descoperiţi că vă conferă o stare de bine, de eliberare şi vă va ajută să faceţi următorul pas în părăsirea zonei de confort!

Intensitatea fiecărui antrenament depinde exclusiv de tine:

  • de cât eşti de antrenată;
  • de scopul pentru care faci mişcare (slăbire, tonifiere, menţinere, echilibru etc.)
  • de starea de spirit şi de cantitatea de energie de care dispui în momentul antrenamentului;
  • de respiraţie, alimentaţie, hidratare, somn şi stres;
  • de momentul zilei, de anotimp, de vreme;
  • de vârstă, istoric medical etc.

Ţine minte că aşa cum nu există două persoane identice, aşa şi motivele pentru care ai putea încerca un antrenament nou diferă de al celora cu care intri în discuţii. Stilul fiecăreia e personal, drept pentru care şi experienţa la sală trebuie e diferită. Şi asta e perfect normal!🙂

Ambiţia şi curiozitatea înving orice blocaj mental şi nu uita: faptul că te afli în sală, te face deja mai puternică decât alte femei!
respira__

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.