După atâta #stămacasă e timpul să creştem miza! Dacă eşti membră a grupului SXP Home Gym ai văzut că lansăm un challenge. Dacă nu eşti la curent, află toate informaţiile mai jos!

Primul pas
Devino membră a grupului de antrenament pentru acasă SXP Home Gym! Cu un abonament lunar ai acces la toate antrenamentele postate, clasificate pe intensitate sau zona corpului pe care vrei să o lucrezi: total body tone, tae-bo, yoga, pilates, circuit, Barre… totul!

Pregătite pentru o nouă provocare?
Împreună cu fetele am gândit un plan de antrenament, timp de 28 de zile, care include serii de exerciţii prin repetiţie şi un mini-plan de nutriţie!

Ce presupune provocarea?

Pentru început, vă punem la dispoziţie un mini-plan de nutriţie, menit să vă ajute la Quaran-Queen Challenge. Reţetele şi combinaţiile de alimente sunt gândite în a vă oferi energia şi vitaminele de care aveţi nevoie ca să duceţi la capăt provocarea.

După nutriţie, începe mişcarea! Antrenamentul constă în 14 mini-circuite gândite pentru a vă ţine mintea motivată şi corpul tonifiat. Exerciţiile sunt de scurtă durată, nu vă faceţi griji. Scurte, echilibrate ca intensitate şi uşor de repetat. Câte un antrenament în fiecare zi, apoi o luăm de la capăt şi încheiem în ziua cu numărul 28!

Ce am de câştigat?
Cum ce?! SĂNĂTATE! Glumim, puteţi câştiga unul din următoarele: 

premiul 1 – 5 şedinte de personal training cu Simo;
premiul 2 – un abonament online sau fizic, la sală, valabil timp de 30 de zile;
premiul 3 – două şedinte de personal training cu Cătălina.

Premiul se acordă prin extragere la sorţi, la finalul provocării.

Cum mă înscriu?
Simplu. Vom lansa provocarea oficial pe grupul SXP Home Gym! Asigură-te că eşti membră a grupului şi confirmă cu “MĂ ÎNSCRIU!” printr-un comentariu la postarea Quaran-Queen Challenge!

READY?! GO.

Distribuie