La Shape Xpress ne preocupăm de sănătatea și bunăstarea comunității noastre, și de aceea am ales să organizăm un eveniment GRATUIT de MOBILITY, STRETCHING și MEDITAȚIE, vineri 13 Octombrie 2023, ora 19:15.

Acest program este creat cu dragoste și pasiune pentru femeile care încă nu sunt parte din comunitatea noastră și din dorința de a da înapoi în mod GRATUIT cunoaștere și abilitate. Sub lumina caldă a lumânărilor și înconjurat de culori pastelate, evenimentul s-a născut din inima pasionată a unui antrenor dedicat, cu dorința de a vă ghida în călătoria voastră spre sănătate și stare de bine, atât fizică cât și psihică.

Veți învăța să vă eliberați corpul și mintea, precum și să exersați cu grație în propriul vostru spațiu de armonie. Indiferent dacă sunteți începătoare sau cu experiență, veți găsi aceast eveniment benefic pentru mobilitatea și starea voastră de bine. Ne dorim să vă oferim ocazia de a vă concentra pe sănătatea voastră și a vă relaxa într-un mediu prietenos și călduros. Vă încurajăm să faceți primul pas către o viață mai sănătoasă și echilibrată și vă așteptăm alături de noi.

Pentru a participa trebuie:

  • să vii la clasă însoțită de o prietenă care NU face parte din comunitatea SXP;
  • să iți faci programare pe site. Invitata ta NU are nevoie de programare.
Distribuie