Vara a trecut, soarele a cam dispărut iar despre plajă nici nu mai poate fi vorba, până anul viitor cel puţin… dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne antrenăm!

Picioarele subţiri, fesele ferme şi abdomenul plat nu apar peste noapte, iar dacă vrem că vara viitoare să fim suple şi tonifiate trebuie să ne antrenăm din timp!

Şi pentru că ştiu că vă place să fiţi mereu în formă m-am gândit să vă fac un cadou: câte 1 kilogram în plus pentru fiecare dintre voi :-D! Da, da… aţi citit bine! În plus, nu în minus! Cu alte cuvinte, începând cu săptămâna viitoare ne vom antrena cu ajutorul unor greutăţi pentru glezne, pentru a ne îmbunătăţi aspectul fizic şi pentru a scapă de kilogramele în plus.

Utilizate pentru creşterea rezistenţei musculare şi pentru tonifiere, greutăţile pentru glezne sunt pe cât de simple pe atât de eficiente. Chiar dacă folosirea lor exercită o presiune suplimentară asupra articulaţiilor şi ligamentelor, ele nefiind recomandate persoanelor cu afecţiuni ale genunchilor sau gleznelor, beneficiile pe care ni le aduc nu sunt deloc de neglijat!

Măresc rezistenţă la efort, îmbunătăţesc echilibrul, tonifiaza partea inferioară a corpului, întăresc abdomenul, spatele şi inima şi îmbunătăţesc circulaţia. În plus adăugarea unei greutăţi suplimentare corpului în timpul unui antrenament înseamnă un consum mai mare de energie, iar un consum mai mare de energie duce la arderea mai multor calorii 😉 .

Tot greutăţile pentru glezne oferă diversitate antrenamentelor şi o rezistenţă în plus fiecărui exerciţiu efectuat cu ajutorul lor, măresc densitatea osoasă şi reduc riscul de osteoporoză, ele fiind recomandate chiar şi în antrenamentele persoanelor vârstnice.

Aşa că va aştept să le testăm săptămâna viitoare, să ne obişnuim cu ele, pentru că peste două săptămâni să le folosim şi la ButtXpress 😀 ! Va daţi seama ce rezultate vom avea după aşa o combinaţie? Abia aştept!

Distribuie

4 Răspunsuri la “Adaugă un kilogram la slăbit

  1. Draga Simo,
    De abia astept KG IN PLUS si inca o data FELICITARI, deoarece reusesti sa ma uimesti de fiecare data cand apare ceva nou. Si nu in ultimul rand vreau sa te felicit pentru seriozitatea cu care iti faci munca. Extraordinar! TIne-o tot asa ca merita, cu drag, Aura

  2. Lumi, este un antrenament special pentru tine si pentru fiecare dintre noi 😉 ! Toate visam la fese si coapse tonifiate! Tie ti se potriveste perfect, mai ales in aceasta perioada! Enjoy 😉 !

  3. Multumesc mult, Aura! Draguta ca intotdeauna 🙂 ! E de datoria mea sa va surprind muschiuletii cu antrenamente interesante 😉 ! In plus, faptul ca veniti cu drag la sala, seriozitatea si energia voastra ma motiveaza! Se pare ca facem echipa buna impreuna 😉 ! Sper sa o tinem tot asa! Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *