Majoritatea dintre voi ştiu deja că Moş Crăciun există. Pentru cele care nu sunt pe deplin convinse de existenţa lui am pregătit ceva. O poveste, adevărată, în versuri, pentru a va arată ce minuni s-au întâmplat la Shape Xpress cu o săptămâna înainte de Crăciun!

poezie_craciun
Cum ai putea să nu crezi în Moş Crăciun când de fiecare dată are grijă ca munca de peste an să-ţi fie răsplătită? Când te face să te simţi iubită, alintată şi apreciată? Când 12 luni se îngrijeşte ca tu să fii înconjurată de lume minunată, de fete harnice, darnice, dornice şi energice? Dar mai ales cum să nu crezi în Moş Crăciun când una dintre cele mai mari dorinţe ţi se îndeplineşte: să lucrezi într-un mediu relaxat, creativ şi primitor, în care toată lumea să se cunoască, să se împrietenească, să înveţe să dăruiască şi să primească?!

Eu cred în Moş Crăciun şi mai ales în puterea lui! Şi îi mulţumesc şi lui şi ajutoarelor lui pentru toate bucuriile care au fost şi vor urmă 😉!

Şi pentru că am văzut că v-au plăcut dulciurile raw vegane pe care vi le-am pregătit vă scriu mai jos şi reţetele, poate vă învredniciţi, de Crăciun să le gătiţi (astăzi sunt pusă pe rime 🙂).

În afară de ce găsiţi mai jos nu mai trebuie să adăugaţi nimic. Pregătiţi ingredientele, le puneţi în robotul cu lamă S, mixati bine pana se leagă compoziţia şi formaţi biluţele. Le treceţi apoi prin fulgi de cocos sau de alune şi le lăsaţi la frigider 2 ore.

Sper să faceţi senzaţie cu ele de sărbători! Poftă bună! Ho! Ho! Ho!

retete_

Distribuie

3 Răspunsuri la “O poveste de Crăciun

  1. Deosebite randurile la fel ca si autoarea lor. Si exact cum spunea Cristina, am descoperit inca un talent al tau, scrisul, pe langa celelalte care sunt in numar foarte mare.
    Sa ai parte de Sarbatori minunate, imbelsugate, cu multe cadouri de la Mos si in primul rand de multa sanatate.
    Un AN NOU bun, ENERGIC, cum iti place sa spui si mie mi se pare ca suna super, cu multa fericire si realizari alaturi de cei dragi si alaturi de marea familie de la Shapexpress.
    LA multi ani!!!!!

  2. Azi ti-am descoperit si talentul la scris pe langa celelalte multe cate le ai. Foarte draguta povestea acestui Craciun! Iar ce ai realizat la sala ti se datoreaza cu varf si indesat, esti vinovata 🙂

  3. Multumesc mult, fetelor! Si mintea trebuie antrenata, nu numai corpul 🙂 . Va doresc sarbatori frumoase si pline de magie si un 2014 cel putin la fel de bun ca si 2013-le 😉 !

Leave a Reply

Your email address will not be published.